Overnachten

Voor overnachtingen in de omgeving hebben we 2 opties besproken:

Camperen

Voor degenen die willen overnachtingen hebben we afspraken gemaakt met twee campings in de buurt. Camping Boschlust en minicamping De Eshoeve. De kosten zijn € 13,-- respectievelijk € 13,50 per nacht voor 2 personen all-in. Zie www.camping-boschlust.nl (Tel: 0592-615859) en www.eshoeve.com (tel. 0592-656429). Wel even melden dat je van de DS club bent!

Camping boschlust

In het museum zelf

Daarnaast is er de mogelijkheid om te overnachten op het terrein van het museum zelf. Hiervoor zijn vijf vakantiewoningen beschikbaar op het binnenterrein. Reserveren moet via het museum zelf. Let op: Dit kan alleen vanaf 2 overnachtingen.

1 2 3

overnachten in het gevangenismuseum? > Ja dat kan! En dan niet in een kale cel op water en brood, maar in een vijftal comfortabele vakantiewoningen. Een aantal voormalige bewaarderswoningen is omgebouwd tot sfeervolle appartementen, die van alle gemakken zijn voorzien. Ze bieden ruimte aan twee, vier en zes personen.

De vijf vakantiewoningen staan aan het binnenterrein van het Gevangenismuseum en hebben allen een eigen ingang. Ieder huisje is anders. De oude elementen in de woningen zijn zoveel mogelijk bewaard, zoals een oude schoorsteenmantel, een granieten aanrechtblad en de originele balken.

U logeert op een unieke locatie in Drenthe, in een bijzonder dorp met een wonderlijke geschiedenis. Veenhuizen is gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Drenthe. Het Gevangenismuseum ligt aan een aantal landelijke en lokale wandel- en fietsroutes.

Het museum beschikt over 4 E-bike oplaadpunten. Hier kunt u gratis de accu van uw E-bike opladen. U vindt de oplaadpaal bij de achteringang van het museum.
Ga voor meer informatie of direct boeken naar www.vakantieveenhuizen.nl

2024  Citroën ID-DS Najaarsevenement 2014  DSclub Regio Noord